PROJEKTLIGJI “PËR PËRMIRËSIMIN E ZONAVE TË BIZNESIT (BID)”

Ministria e Financave dhe Ekonomisë

|

Postuar më: 23.01.2019

PDF

|

XML

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Diskutimet për këtë konsultim janë mbyllur.