PROJEKTLIGJ Për disa shtesa dhe ndryshime në Ligjin Nr. 157/2013 “Për masat kundër financimit të terrorizmit”

Ministria e Financave dhe Ekonomisë

|

Postuar më: 11.02.2019

PDF

|

XML

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Diskutimet për këtë konsultim janë mbyllur.