Projektligji “Për organizimin dhe funksionimin e Shërbimit të Provës"

Ministria e Drejtësisë

|

Postuar më: 11.03.2019

PDF

|

XML

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Diskutimet për këtë konsultim janë mbyllur.