PËR KRITERET E USHTRIMIT, MIRATIMIT DHE TË MONITORIMIT TË VEPRIMTARIVE KËRKIMORE-SHKENCORE NË ZONAT E MBROJTURA MJEDISOR

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

|

Postuar më: 26.03.2019

PDF

|

XML

 

Ju vëmë në dispozicion Draft-VKM "PËR  KRITERET E USHTRIMIT, MIRATIMIT DHE TË MONITORIMIT  TË VEPRIMTARIVE KËRKIMORE-SHKENCORE  NË ZONAT E MBROJTURA MJEDISOR"

download

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Identifikohu për të komentuar