Plani vjetor për trasparencën në procesin e vendimarrjes së Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural (Plani vjetor i Konsultimit Publik)

PDF

|

XML

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Identifikohu për të komentuar