Projektligji “Për Zhvillimin Rajonal dhe Kohezionin”.

Këshilli i Ministrave

|

Postuar më: 06.03.2020

PDF

|

XML

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Diskutimet për këtë konsultim janë mbyllur.