Raporti Vjetor i Transparences ne Procesin e Vendim-Marrjes per vitin 2020

PDF

|

XML

Pershendetje, 

Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, publikon Raportin Vjetor te Transparences ne Procesin e Vendim-Marrjes per vitin 2020.

Me respekt, 

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Identifikohu për të komentuar