logo

Ju po drejtoheni në modulin e federimit të Platformes Qeveritare të Ndërveprimit, për t’u identifikuar.

Vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, dhe do të riktheheni automatikisht në Regjistrin Elektronik për Njoftimet dhe Konsultimet Publike.