Regjistrohu

Regjistri Elektronik për Njoftimet dhe Konsultimet Publike përdor modulin federativ të Platformës Qeveritare të Ndërveprimit dhe portalit e-Albania për identifikimin e përdoruesve. Krijoni një llogari në portalin e-Albania duke klikuar këtu.