PLANI KOMBËTAR I KËRKIM-SHPËTIMIT NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË DHE PLANI I VEPRIMIT TË TIJ

Ministria e Mbrojtjes

|

Postuar më: 17.07.2019

PDF

|

XML

download

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Diskutimet për këtë konsultim janë mbyllur.