Raporti Vjetor i Transparences ne Procesin e Vendim-Marrjes per vitin 2021

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

|

Postuar më: 15.02.2022

|

Statusi: Konsultim i hapur

|

Nr.Komenteve: 0

|

Nr.Shikimeve: 629

PDF

|

XML

Pershendetje, 

Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, publikon Raportin Vjetor te Transparences ne Procesin e Vendim-Marrjes per vitin 2021.

Me respekt, 

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Identifikohu për të komentuar