Raporti Gjysmëvjetor i Konsultimit Publik per vitin 2022

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

|

Postuar më: 26.08.2022

|

Statusi: Konsultim i hapur

|

Nr.Komenteve: 0

|

Nr.Shikimeve: 439

PDF

|

XML

Pershendetje, 

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, publikon Raportin GjysmëVjetor të Transparencës në Procesin e Vendim-Marrjes për vitin 2022.

Ju faleminderit!

 

Nuk ka ende asnjë koment për këtë konsultim

Identifikohu për të komentuar